3 mai 2024
Nouă copii, trei mămici şi o bunică din Ucraina sunt adăpostiţi la MagiCamp, în Brăneşti. Cum îi putem ajuta

Nouă copii, trei mămici şi o bunică din Ucraina sunt adăpostiţi la MagiCamp, în Brăneşti. Cum îi putem ajuta

Nouă copii, o bunică şi trei mămici care au fugit din calea războiului din Ucraina sunt adăpostiţi la MagiCamp, în Brăneşti.

Voluntarii inimoşi le-au venit imediat în ajutor, dar au nevoie de mult sprijin, aşa că fiecare putem contribui cu ceva.

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐔𝐜𝐫𝐚𝐢𝐧𝐚 | 𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞ț𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢

Implicarea și dorința voastră de a ajuta sunt copleșitoare – curg valuri de mesaje și telefoane cu oferte de ajutor. Trebuie să organizăm aceste resurse extraordinare de omenie, pentru a nu le risipi. Mai ales că va fi nevoie de un efort de durată, pentru a gestiona această criză umanitară.

Notăm aici nevoile imediate și vă rugăm, pe toți cei care doriți să fiți de ajutor, să 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞ț𝐢/𝐭𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞ț𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐚: 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜𝐇𝐎𝐌𝐄 𝐅𝐮𝐧𝐝𝐞𝐧𝐢 (𝐬𝐭𝐫. 𝐂𝐚𝐢𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝟐𝟑𝐀, 𝐃𝐨𝐛𝐫𝐨𝐞ș𝐭𝐢, 𝐈𝐥𝐟𝐨𝐯), 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐜𝐇𝐎𝐌𝐄 𝐂𝐡𝐢ș𝐢𝐧ă𝐮 (𝐬𝐭𝐫. 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐆𝐮ț𝐮, 𝐧𝐫.𝟒) ș𝐢 𝐌𝐚𝐠𝐢𝐂𝐀𝐌𝐏 (𝐬𝐭𝐫. 𝐍𝐨𝐮ă 𝟏𝟐, 𝐁𝐫ă𝐧𝐞ș𝐭𝐢, 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢ț𝐚)

– Scutece de unică folosință, lapte, șervețele umede și alte produse de igienă personală (pastă/periuțe de dinți, săpunuri lichide, șampoane, dezinfectante etc),
– Cafea solubilă, ceaiuri
– Alimente (neperisabile), conserve (ideal, din cele cu cheiță), compoturi (NU în borcane de sticlă!), lapte pasteurizat
– Pături (de tip fleece), saci de dormit, lanterne, lanterne frontale (de pus pe cap), baterii
– Haine (adulți și copii, toate vârstele), noi sau în stare bună și curate.

Deasemenea, puteți ajuta și cu 𝐝𝐨𝐧𝐚ț𝐢𝐢, î𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞:
IBAN RON: RO23RNCB0132142511010001
EUR: RO93RNCB0132142511010002, codul BIC: RNCB, codul SWIFT: RNCBROBU
sau 𝐝𝐨𝐧𝐚ț𝐢𝐢 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭𝐞 (𝟒 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐥𝐮𝐧ă), prin 𝐒𝐌𝐒 𝐥𝐚 𝟖𝟖𝟔𝟒, 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐒𝐎𝐋𝐈𝐃𝐀𝐑𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄

Toți cei care v-ați oferit ajutorul cu cazare și transport sunteți trecuți în tabelul de resurse și vă vom suna imediat ce resursele noastre nu vor mai face față – iar asta se va întâmpla cu siguranță, pentru că MagicHOME-urile noastre sunt deja aproape pline.

Vă mulțumim tuturor 🙏 Sunteți magici capătă noi dimensiuni în aceste zile ❤️

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial