2 mai 2024
Accident în lanț, la Gura Ocniței. Unul dintre șoferi a plecat de la fața locului până să vină polițiștii

Accident în lanț, la Gura Ocniței. Unul dintre șoferi a plecat de la fața locului până să vină polițiștii

Accident în lanț, pe raza comunei Gura Ocniței.

Un șofer, de 46 de ani, din Iedera, care circula dinspre Târgoviște către Moreni, a izbit mașina care circula în fața sa.

În urma impactului, mașina lovită, condusă de un șofer de 45 de ani, a ajuns în cel de-al treilea autoturism, condus de un bărbat de 71 de ani, din Ocnița.

Din motive încă necunoscute, șoferul de 71 de ani a plecat de la fața locului până să vină polițiștii.

Șoferul de 45 de ani a fost rănit și dus cu ambulanța la spital.

”La data de 22 februarie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat de 45 de ani, din comuna Aninoasa.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că, pe drumul județean 720 intersecție cu drumul județean 720 C, din localitatea Gura Ocniței, un bărbat de 46 de ani, din comuna Iedera, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe direcția Târgoviște-Moreni, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în față, fiind condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Aninoasa.

Ulterior, autoturismul din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 71 de ani, din Ocnița, care, imediat după producerea accidentului, ar fi părăsit locul evenimentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial