6 mai 2024
Accident în lanţ pe A1, la km 76, în judeţul Dâmboviţa! O femeie a fost rănită! Zece maşini, făcute praf! FOTO/VIDEO EXCLUSIV SOCK.RO!

Accident în lanţ pe A1, la km 76, în judeţul Dâmboviţa! O femeie a fost rănită! Zece maşini, făcute praf! FOTO/VIDEO EXCLUSIV SOCK.RO!

Ceata le-a adus o gramada de probleme soferilor marti seara. Pe autostrada A1, aproape de Pitesti, zece masini au fost avariate dupa mai multe ciocniri. Ghinionistii abia daca au vazut la cativa metri in fata si, pentru ca n-au pastrat distanta, n-au mai avut loc sa franeze. O femeie a fost ranita. Totul s-a petrecut din cauza cetii care a invaluit autostrada si a facut ca vizibilitatea sa scada dramatic. Politistii sositi la fata locului cred ca este vorba despre trei accidente produse aproape in acelasi timp. Ultimul a fost lovit un sofer care a oprit sa vada masinile avariate si a fost lovit de un TIR. In urma sirului de tamponari, o femeie a fost ranita la coloana si transportata la spitalul din Gaesti, Dambovita. Politistii i-au audiat pe toti soferii implicati, incercand sa afle cine este vinovat. Agentii ii avertizeaza pe toti cei aflati la drum sa circule cu grija, cu viteza redusa, pentru ca ceata nu s-a risipit. Sunt probleme mari pe soselele din Prahova, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Neamt si Vrancea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial