20 aprilie 2024
Accident grav, la Bâldana, în Tărtăşeşti. Două maşini s-au izbit frontal, patru tineri au ajuns la spital

Accident grav, la Bâldana, în Tărtăşeşti. Două maşini s-au izbit frontal, patru tineri au ajuns la spital

balda1Patru tineri au fost răniți, sâmbătă seară, într-un grav accident de circulație produs pe Drumul Național 71, între București și Târgoviște, după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal.

balda3Din primele verificări, spun polițiștii, vinovat ar fi tânăr de 19 ani, începător, care ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă și a pătruns pe cealaltă bandă.

baldanaAccidentul a avut loc în localitatea Tărtăşeşti, iar impactul a fost atât de puternic, încât cele două mașini au fost distruse.

Localnic: „A intrat pe contrasens.”

Reporter: „Băiatul e începător?”

Localnic: „Da”.

balda2Localnic: „S-a auzit o bușitura foarte tare, cred că frontal aici nu trebuie să mergi cu mai mult de 40-50 la ora, dar viteză.”

Localnic: „S-au tamponat frontal. A tăiat curba.”

balda4În autoturismul condus de șoferul de 19 ani, se mai afla prietena acestuia, cu un an mai mică și un alt amic. Celălalt șofer era singur. Toți cei implicați au ajuns cu ambulanțele la spitalul din Târgoviște. Cele mai grave  răni le-a suferit tânăra care stătea în dreapta.

Localnic: „O fată era încarcerată. Nu simțea picioarele.”

baldaLa fața locului au intervenit și cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență .

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cine se face vinovat de acest accident.

sursa – Pro Tv

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial