29 martie 2024
Accident cumplit pe DN1, lângă Băicoi. O femeie din Moreni a decedat, iar alte patru persoane sunt rănite

Accident cumplit pe DN1, lângă Băicoi. O femeie din Moreni a decedat, iar alte patru persoane sunt rănite

Accident mortal, în această dimineață, pe Drumul Național 1, lângă Băicoi, în Prahova.

O femeie în vârstă de 68 de ani, din Moreni, județul Dâmbovița, și-a pierdut viața, după ce mașina condusă de soțul ei a fost spulberată de un alt autoturism.

Din primele cercetări, se pare că soțul victimei ar fi virat la stânga, iar celălalt autoturism nu a mai reușit să evite impactul, povestesc martorii aflați la locul tragediei.

Alte patru persoane, printre care un copil, au fost rănite și transportate la spital.

”Pe DN1 km 79+500 pe sensul de mers Brașov către București s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei în următoarele împrejurări: Un bărbat de 72 ani care conducea din direcția Brașov către Ploiești la intersecție cu Baicoi efectuează viraj stâng și intră in coliziune cu un auto care circula din direcția Ploiești către Brașov.

In urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 68 ani. La spital au fost transportate un bărbat de 72 de ani, o femeie de 39 ani, dar și un minor de 3 ani.

Conducătorul auto care circula din direcția Ploiești către Brașov a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ, celălalt conducător auto nu a putut fi testat. Traficul dirijat de polițiști”, precizează IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial