2 mai 2024
Dâmboviţa – Gata cu minivacanţa de sărbători! Bugetarii, back to work!

Dâmboviţa – Gata cu minivacanţa de sărbători! Bugetarii, back to work!

Gata cu minivacanta de sarbatori a bugetarilor! Angajatii statului s-au intors la lucru.

Spun ca ii asteapta un an greu, cu mult de munca. Dar cum spiritul sarbatorilor inca nu s-a stins, bugetarii si-au adus la birou cateva dintre bucatele si prajiturile ramase dupa Revelion, sa-si cinsteasca si colegii si sefii.

La Directia Muncii din Targoviste, inspectorii erau deja la birouri de la primele ore ale diminetii, unde-i asteptau deja zeci de persoane ce aveau probleme de rezolvat.

“Sarbatorile au fost foarte frumoase, acasa petrecute, ne-am simtit bine si am revenit cu mult entuziasm si putere la serviciu”, ne-a declarat Gabriela Coman.

Angajatele din cadrul departamentului inspectie sociala au fost luate prins surprindere de seful lor. Acesta le-a urat putere de munca si cel putin aceleasi rezultate ca anul ce s-a incheiat.

Doamnele au recunoscut ca bine s-au mai distrat de Craciun si Revelion, iar acum le este mai greu sa intre imediat in paine.

“Greu, dupa sarbatori este greu. Era asa de bine si placut acasa, acum trebuie sa ne apucam de treaba!”, ne-a marturisit Lorena Nicolescu.

Dar cu un pahar cu suc si o prajitura delicioasa parca ziua de munca nu mai e asa de grea.

“S-a terminat minivacanta de sarbatori, toata lumea e la serviciu, cu forte proaspete, trebuie sa ne facem treaba, d-aia suntem platiti”, spune Bogdan Iancu, seful Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale.

Si angajatele de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita au inceput noul an cu dreptul.

Dupa sedinta de dimineata, unde seful era mai zambitor ca oricand, doamnele s-au apucat de treaba cu spor si optimism pentru noul an!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial