28 aprilie 2024
Accident, azi-noapte, la Finta. Un șofer și doi pasageri au ajuns la spital

Accident, azi-noapte, la Finta. Un șofer și doi pasageri au ajuns la spital

Accident, azi-noapte în jurul orei două, pe raza comunei Finta. Un șofer și doi pasageri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar alături de el erau doi pasageri, de 27 și 30 de ani.

Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, nu a mai reușit să își mențină direcția și a intrat cu autoturismul într-un copac.

În urma impactului violent, cel de la volan și pasagerii au suferit răni, au fost preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili exact din ce cauză s-a produs accidentul.

”În cursul nopții de 10 spre 11 iunie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că, pe drumul comunal 31, în afara localității Finta, un bărbat de 31 de ani, din Matraca, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția Bilciurești către Finta, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de un copac.

În urma impactului, conducătorul auto și doi pasageri au fost răniți. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial