12 mai 2024
A tamponat o mașină pe o stradă din Târgoviște. Ce s-a aflat apoi

A tamponat o mașină pe o stradă din Târgoviște. Ce s-a aflat apoi

Ghinioane în lanț pentru un bărbat, de 58 de ani, din Târgoviște, care după o simplă tamponare s-a ales cu probleme și mai mari cu poliția.

Un martor a sunat la 112 și a anunțat că o mașină circulă haotic și a lovit un autoturism parcat.

Ajunși la fața locului, agenții l-au testat pe cel de la volan cu etilotestul și nu mică le-a fost mirarea când au constatat că acesta avea o alcoolemie uriașă.

”La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost informați cu privire la faptul că un autoturism parcat ar fi fost acroșat de un alt autovehicul, iar conducătorul acestuia ar fi sub influența alcoolului.

În urma deplasării al fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 58 de ani, din Târgoviște, ar fi condus un autoturism, pe str. Tony Bulandra, moment în care ar fi acroșat ușor un autoturism care era parcat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând un rezultat cu o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial