30 noiembrie 2023
Dâmboviţa: Drumuri DEGRADATE! Vezi unde e bine SĂ OCOLEŞTI!

Dâmboviţa: Drumuri DEGRADATE! Vezi unde e bine SĂ OCOLEŞTI!

COMUNICAT DE PRESĂ privind programul lucrărilor efectuate la infrastructura rutieră a judeţului Dâmboviţa în săptămâna 16 – 20 decembrie 2013

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în săptămâna 16 – 20 decembrie 2013, va efectua prin unităţile de profil activităţi de deszăpezire pe drumurile judeţene din campania 2013-2014.

NOTĂ:

ATENŢIE! BULETIN RUTIER

1. Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei publice în perioada de iarnă având lucrările de reabilitare şi modernizare nefinalizate. Accesul în Platoul Padina se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera

2. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări:

– DJ 720 A Răţoaia – Mărceşti

– DJ 503 limită judeţ Teleorman – Şelaru

– DJ 711 A Pitaru – Serdanu

– DJ 701 Pasaj Autostradă – Corbii Mari

– DJ 721A DN7-Sperieţeni

Alte recomandări:

Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.

– Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea recomandăm a nu se face deplasări în această zonă în perioadele în care sunt cantităţi importante de precipitaţii sub formă de zăpadă, lapoviţă sau ploaie.

– Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificaţia „ drum cu denivelări”, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile.

– Evitarea depăşirilor în zonele cu degradări şi realizarea acestora numai cu asigurarea măsurilor de siguranţă rutieră.

– În zonele în care se acţionează cu activităţii specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.

– Detalii privind situaţia sectoarelor amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică tel. 0245/207625, luni-vineri între orele 08.00-16.00

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial