28 aprilie 2024
A intrat cu bicicleta într-o maşină. “Putea să-l facă praf!”

A intrat cu bicicleta într-o maşină. “Putea să-l facă praf!”

carg4Un adolesccent de 15 ani din localitatea I.L.Caragiale, județul Dâmbovița, şi-a văzut moartea cu ochii.

Băiatul se afla pe bicicletă, a intrat cu viteză într-o intersecție și s-a ciocnit de o mașină care mergea pe drumul cu prioritate.

carg3Se pare că nu a văzut autoturismul din cauza unei dubițe parcate pe partea dreaptă, chiar înainte de intersecţie.

carg2Martorii povetesc că biciclistul intră în intersecţie fără să încetinească şi loveşte o maşină care venea pe drumul cu prioritate.

cargMaria Turcu, mătuşa victimei: “Copilul nu a văzut de acolo, nu a văzut vizibilitate, fata a venit, băiatul a intrat în maşina ei”.

Pe partea dreaptă a străzii pe care venea băiatul de 15 ani, se afla parcată o dubiţă, din cauza căreia nu ar fi putut să observe maşina.

carg1Ionuţ Păun, fratele victimei: “S-a dus şi-a luat mâncare de la magazine, s-a dus să se ducă la muncă şi a intrat în maşina aia.”

Tânără de 19 ani aflată la volan povesteşte că venea cu viteză mică, şi că efectiv nu a mai avut cum să-l evite când i-a apărut brusc în faţa maşinii.

carg7Alina Toma, şoferiţa: “Aveam viteză foarte mică, veneam de pe drumul cu prioritate şi mi-a sărit băiatul cu bicicleta pe parbriz, era o dubă parcată în faţa magazinului, el având viteza nu a putut să frâneze”.

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului şi au luat declaraţii martorilor. Aceştia susţin faptul că băiatul ar fi trebuit să se asigure în intersecţie, mai ales că nu avea vizibilitate.

carg5Valerica Toma, tatăl şoferiţei: “Dacă vine de pe drumul fără prioritate, nu trebuie să opreşti acolo? Norocul ei că nu a avut viteza, că putea să-l facă praf”.

carg6Marius Buga, Pro TV: Adolescentul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat la cel mai apropiat spital, în oraşul Moreni, unde a primit îngrijiri medicale şi se afla în investigaţii. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial