27 aprilie 2024
A început campania electorală. ALEGE SĂ FII CORECT

A început campania electorală. ALEGE SĂ FII CORECT

alegeALEGE SĂ FII CORECT – O campanie a Ministerului Afacerilor Interne

În contextul alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, Ministerul Afacerilor Interne derulează campania de informare și prevenire ALEGE SĂ FII CORECT .

În cadrul campaniei au fost realizate mai multe tipuri de materiale și au fost alese modalități multiple de promovare pentru a atinge categorii de public-țintă cât mai diverse.

Astfel, au fost tipărite 22.000 de afișe și 10.000 de pliante, care au fost distribuite în întreaga țară pentru a fi amplasate în locuri aglomerate, în sediile unor instituții publice cu aflux important de cetățeni, precum și în locațiile secțiilor de votare.

De asemenea, au fost realizate spoturi audio-video care, în baza deciziei Consiliului Național al Audiovizualului privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile membrilor Senatului și Camerei Deputaților din anul 2016, vor putea fi inserate de către radiodifuzori la finalul calupurilor de spoturi publicitare electorale.

Spoturile M.A.I vor fi difuzate și prin intermediul plasmelor care sunt amplasate în locuri publice din marile orașe, în mijloacele de transport în comun sau în stațiile de metrou.

Totodată, pe paginile web ale instituțiilor M.A.I, a fost creată o secțiune dedicată alegerilor. Vizitatorii site-urilor pot descărcaafișul și spoturile realizate în cadrul campaniei de informare, accesând http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html.

Având în vedere rolul esențial pe care mediul online îl are în informarea alegătorilor, prin intermediul rețelelor de socializare vor fi transmise recomnadări și informații utile privind alegerile din decembrie 2016.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial