3 mai 2024

A fost PRĂPĂD în Târgul de la Corbii Mari! Vezi ce-au făcut poliţiştii!

www.mariusbuga.ro_images_adidasiPOLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI CONTINUĂ ACŢIUNILE PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ ÎN PERIOADA PREMERGĂTOARE SĂRBĂTORILOR DE PAŞTE

Târgul săptămânal desfăşurat în localitatea Corbii Mari, în atenţia poliţiştilor găeşteni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în colaborare cu luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit.

Au fost verificaţi 62 de agenţi economici şi producători, precum şi 101 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 90 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 28 855 de lei, din care 59 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, 28 pentru nerespecatrea OUG 195/2002 şi 3 la Legea 136/1995 privind asigurările şi reasigurările în România.

Au fost constatate 2 infracţiuni la Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi una pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

S-a procedat la retragerea a 3 certificate de înmatriculare şi reţinerea a 3 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare, ca urmare a neregulilor constatate.

www.mariusbuga.ro_images_treningÎn cadrul acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe numitul N.F., de 35 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, care a expus spre vânzare articole de îmbrăcăminte, fără să deţină documente legale de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate, acesta a prezentat o factură fiscală emisă de un alt agent economic, fără număr şi dată.

S-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a celor 418 articole vestimentre, în valoare de 25 3000 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

img189.imageshack.us_img189_8611_iorgaLa acţiune s-a beneficiat şi de sprijinul unor specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, precum şi de sprijinul unei grupe de jandarmi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial