7 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga – ”PSDNL blochează proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari”

Deputatul Daniel Blaga – ”PSDNL blochează proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari”

”De mai bine de un an de zile, PSDNL blochează cu fiecare oportunitate avută proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari. În ciuda reacției opiniei publice. În pofida vuietului societății civile. Indiferenți cu privire la normalitatea politică, social democrații au găsit de fiecare dată câte o „scăpare” pentru a-și apăra propriile interese.

Acum, la 13 luni distanță, Alfred Simonis, una dintre portavocile „noi” ale PSD, anunță public că…depune o lege prin care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor. Mizând pe o memorie foarte „scurtă” și extrem de selectivă, Simonis ne vorbește despre moralitate, la doar câteva zile după ce șeful său, Marcel Ciolacu, îi apăra pe „săracii” foști parlamentari PSD, susținând că aceștia „merită” o leafă lunară de peste 10.000 de lei, deși nu (mai) contribuie cu absolut nimic.

Nu-i nicio problemă, o spun și-o spunem din nou: putem elimina acele pensii chiar și mâine. Și nu doar acelea. TOATE pensiile speciale pot fi eliminate printr-un singur vot. Cu banii economisiți, criza din educație ar putea fi soluționată. Atât de simplu.

Rămâne de văzut doar ce va face PSDNL în momentul votului, în lipsa camerelor de luat vederi și a postărilor din social media”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial