30 aprilie 2024
Trei oameni au fost răniţi în accidente rutiere petrecute pe drumurile din judeţul Dâmboviţa

Trei oameni au fost răniţi în accidente rutiere petrecute pe drumurile din judeţul Dâmboviţa

batuALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

În ultimele 48 de ore, pe raza județului Dâmbovița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu rănirea ușoară a trei persoane.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa sau nu a fost rănită grav în accidentele de circulaţie produse pe drumurile din Dâmboviţa.

Din verificări a reieșit că unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate de trecere unui vehicul și un alt conducător auto nu ar fi adaptat viteza în curbă.

De asemenea, celălalt accident de circulație s-a produs pe fondul nerespectării normelor rutiere de către pietoni.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, poliţiştii le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo şi de drum, să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

De asemenea, pietonii și bicicliștii sunt sfătuiți să-și sporească atenția și să respecte cu strictețe regulile de circulație atunci când se deplasează pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial