Dum. oct. 27th, 2024

lorin-si-andreia„Lorin i-a murit în brațe!” – este mărturia cutremurătoare a mamei Andreiei, iubita lui Lorin Porojan, tânărul care a murit în cumplitul accident de pe Autostrada Soarelui.

„Andreia a scăpat ca prin urechile acului. Lorin a murit la ea în braţe. Ieri i-am spus adevărul. Se uita la mine şi nu mă întreba nimic, dar ştia că el nu a mai scăpat. Era un băiat deosebit şi ei se înţelegeau foarte bine.

Aveau planuri împreună, se iubeau, dar nu se discutase despre căsătorie. Erau prieteni de aproximativ un an. Ea trece acum printr-o dramă. Îi mulţumim lui Dumnezeu că este în viaţă şi că se va reface fizic.

Primeşte asistenţă de specialitate din partea unui psiholog”, a povestit Adriana Panait, mama Andreiei.

Femeia spune că fiica ei este în afara primejdiei, însă necesită investigații medicale amănunțite. Tânăra este în continuare internată la Terapie intensivă. Are fractură de stern, contuzii pulmonare și coloana vertebrală tasată.

Rudele povestesc că Andreia și Lorin au petrecut sâmbătă seara, în Capitală, la cununia civilă a unor prieteni din Găești, iar apoi, la insistențele unui prieten au decis să plece spre mare.

acc-loAndreia le-a mărturisit părinților ei că fusese un accident lângă o benzinărie, pe A2, unde un tir era oprit. Au încercat să îl depășească, însă n-au mai reușit.

Nu aveau mai mult de 110 kilometri la oră, deși pe autostradă e permis până la 130 de kilometri. Nenorocirea a făcut ca mașina lor să izbească remorca unui camion, iar lovitura i-a fost fatală lui Lorin.

Cu durere în suflet, părinții, prietenii și apropiații lor se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum….