29 martie 2024
“O mare tragedie!” – Cum s-au întâmplat cele două nenorociri în Găeşti, unde o mămică şi-a luat viaţa după ce băieţelul ei a murit înecat

“O mare tragedie!” – Cum s-au întâmplat cele două nenorociri în Găeşti, unde o mămică şi-a luat viaţa după ce băieţelul ei a murit înecat

O familie din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost lovită cumplit, de două ori, în decurs de câteva ore.

Un copil de patru ani a fost găsit înecat în piscina părinţilor săi și, în timp ce medicii încercau să-l resusciteze, mama lui a suferit un şoc emoţional şi a fugit pe un câmp. Poliţişti, jandarmi, pompieri, rude şi vecini s-au mobilizat să o caute pe femeie, iar după câteva ore au găsit-o, din păcate, fără viață.

Cel mic se juca în curtea locuinţei, nesupravegheat, când a căzut în piscina de lângă casă. Când a realizat tragedia, mama lui a început să ţipe după ajutor.

Apropiaţii au sunat la 112 şi au cerut de urgenţă ajutor. La faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Zeci de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze pe cel mic, însă, din nefericire, în cele din urmă s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

Cornel Balaban, bunicul copilului decedat: M-a sunat băiatul şi am venit şi îl resuscita ambulanţa. A stat o perioadă lângă el şi după aceea a plecat”.

Când și-a dat seama că fiul ei nu poate fi readus la viață, biata femeie a fugit pe câmpul din spatele casei, într-o zonă unde se află şi un pârâu.

Mariana, prietenă de familie: „Era viaţa ei, era copilaşul pe care şi l-a dorit şi l-a avut. Tristeţea e mare”.

Femeia a fost găsită fără viață

Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari au pornit pe urmele femeii dispărute cu ATV-uri, camere cu termoviziune şi câini de urmă. Investigatorii au cerut şi sprijinul unui elicopter de la Ministerul de Interne. Cutremurător este că, târziu în noapte, și femeia a fost găsită fără viața, în zona din spatele casei. Vecinii și cunoscuții sunt șocați de cele întâmplate.

Prietenă de familie: „Îl iubea foarte mult, mai au o fetiță. Era sufletul familiei copilul, o mare tragedie”.

Apropiat: Să o găsim, să facem ceva, să ajutăm, dar ce să mai ajutăm. Foarte mare nenorocirea”.

Apropiat: „Am venit şi noi să dăm o mână de ajutor, cu ce putem să mai ajutăm în momentele astea”.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și caută explicații pentru cele două nenorociri.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial