30 aprilie 2024
VIDEO SFÂŞIETOR! Campanie targovistenews.ro – Haideţi să ajutăm 4 fraţi greu încercaţi de soartă! Povestea lor îţi aduce lacrimi în ochi…

VIDEO SFÂŞIETOR! Campanie targovistenews.ro – Haideţi să ajutăm 4 fraţi greu încercaţi de soartă! Povestea lor îţi aduce lacrimi în ochi…

frati2Poveste emotionanta la marginea orasului Moreni. 3 fratiori de 3, 4 si 6 ani sunt crescuti de sora lor mai mare – o fetita de numai 9 ani.

Locuiesc intr-o cladire abandonata a unui fost canton CFR, iar parintii sunt plecati la munca si ii vad rar. Sunt saraci si abia au ce manca, dar asta nu ii impiedica sa mearga la gradinita si la scoala si sa se bucure din plin de momentele petrecute impreuna.

frati4La 9 ani Denisa vorbeste ca un om mare. Intrebata, raspunde ca ea si fratiorii ei nu au nevoie de nimic, desi abia traiesc de pe o zi pe alta. Ea e si mama si tata pentru cei trei frati mai mici cat timp parintii sunt plecati la munca. Tatal ii vede o data pe saptamana, iar mama lucreaza cu ziua. Doar asa copiii pot merge la gradinita si la scoala.

Locuiesc in camp la marginea orasului Moreni, din Dambovita, intr-o cladire dezafectata.

fratifrati3Reporter: Ce va lipseste?
Denisa: Nu ne lipseste nimic, doar lumina si apa…”

De fapt le extrem de greu, dar copiii au invatat sa nu se planga. Sunt tot timpul cu zambetul pe buze si se inveselesc atunci cand viseaza la Mos Craciun.

Reporter: Ce il rogi tu pe Mos?
Denisa: Eu il rog sa imi aduca o tableta si cateva bombonele daca are…”

frati1Valentin: Eu vreau o tableta si manusi.
Reporter: Ti-e frig?
Valentin:Da…

Cei de la primaria din Moreni stiu de situatia fratiorilor, dar nu dispun de o locuinta sociala pe care sa le-o ofere.

Clara Ene, sef Serviciu Asistenta Sociala Primaria Moreni: Familia d-nei Balan nu beneficiaza de ajutor social deoarece detine venituri, tatal copiilor este angajat la o firma din Bucuresti.

Mama copiilor a refuzat categoric sa-si dea copiii in plasament si se roaga ca de Craciun cei cu inima mare sa se gandeasca si la ei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial