1 mai 2024
VIDEO! Pompierii din Fieni, acuzaţi că au plecat de la un incendiu care s-a pornit din nou!

VIDEO! Pompierii din Fieni, acuzaţi că au plecat de la un incendiu care s-a pornit din nou!

casaru3Acuzatii grave planeaza asupra pompierilor din Fieni. Militarii au fost solicitati sa stinga un incendiu, dar, dupa ce au plecat de la fata locului, focul a reizbucnit.

Proprietarii casei de vacanta care a ars in totalitate sustin ca echipajele au ajuns tarziu la fata locului si nu si-au facut treaba.

In timp ce oamenii spun ca vor sa dea ISU in judecata pentru neglijenta in serviciu, reprezentantii institutiei sustin ca n-au gresit cu nimic.

Scenele s-au derulat in comuna Runcu. Initial, focul a pornit de la hornul din zona sufrageriei, sustin proprietarii. Ei au fost cei care au sunat la pompieri, dar echipajele ar fi ajuns tarziu, spun martorii. Apoi au intampinat si alte probleme.

In cele din urma, pompierii si-au declarat interventia incheiata. Insa dupa aproximativ o ora, spun oamenii, valvataia a reizbucnit si a inghitit casa de vacanta cu totul.

Reprezentantii ISU sustin ca este vina proprietarilor. “Dupa lichidarea primului incendiu, proprietarii au facut focul in bucatarie, ramasa neafectata din primul incendiu, izbcnind al doilea incendiu. De aceasta data, cauza probabil a fost tot un cos de fum neprotejat termic.”

Oamenii ii contrazic si spun ca locul era un spatiu deschis, iar in bucatarie nici nu aveau soba. Proprietarii sunt hotarati sa dea ISU in judecata si vor sa ceara despagubiri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial