joi. oct. 24th, 2024

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieTREI BĂRBAŢI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI PENTRU COMITEREA INFRACŢIUNII DE FURT CALIFICAT

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au efectuat 2 percheziţii domiciliare, în cazul unei infracţiuni de furt calificat

La data de 04 aprilie 2014, poliţiştii specializaţi in investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiuni de furt calificat.

În sarcina acestora, s-a reţinut că la data de 16 martie a.c., au sustras din interiorul unei asociaţii bisericeşti catolice, mai multe electrocasnice.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza municipiului Târgovişte, au fost identificate bunurile sustrase, care ulterior au fost predate părţii vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a reuşit probarea a altor 2 infracţiuni de furt, comise de cei în cauză, în noaptea de 28/29 martie a.c.

Totodată, a fost recuperată o bicicletă în valoare de 450 de lei, care a fost restituită persoanei vătămate.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestora pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.