2 mai 2024

Moreni – Comercianţi în afara legii!

www.mariusbuga.ro_images_poltAcţiune a poliţiştilor specializaţi în investigaţii criminale pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor, în colaborare cu efective din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au verificat 5 agenţi economici din localitate, ce au ca obiect de activitate comercializarea de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Cu ocazia verificării la o societate comercială din municipiul Ploieşti, cu punct de lucru în localitatea Moreni, poliţiştii au descoperit 107 perechi de încălţăminte de damă, pentru care nu se deţineau documente legale de provenienţă.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 5 000 de lei, iar bunurile descoperite, în valoare totală de   6 420 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

La acţiune s-a beneficiat şi de sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii de Mediu Dâmboviţa.

www.mariusbuga.ro_images_catusePoliţiştii dâmboviţeni au depistat un bărbat care se sustrăgeau executării unei pedepse privative de libertate 

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni l-au depistat pe numitul S.M., de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul au fost reţinut şi depus  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial