2 mai 2024
Accident cu patru maşini, la intrare în Târgovişte! O şoferiţă cu BMW a semănat PANICĂ în trafic! IMAGINI CAMERĂ SUPRAVEGHERE!

Accident cu patru maşini, la intrare în Târgovişte! O şoferiţă cu BMW a semănat PANICĂ în trafic! IMAGINI CAMERĂ SUPRAVEGHERE!

acct6Patru masini s-au ciocnit in lant,  la intrare in Targoviste. O soferita a incercat sa faca o manevrea de depasire, a intrat inaintea unui tir care a lovit-o din plin, iar masina ei a fost proiectata in alte doua autoturisme care veneau regulamentar.

acct5Doua femei, de 39 si 63 de ani, au fost ranite si au fost luate cu ambulantele la spital. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unei atelier auto.

acct1Pe imaginile surprinse de camerele de camerele de supraveghere se vede cum soferita care se afla in masina sport face o manevra periculoasa si incearca sa depaseasca un alt autoturism fortand sa intre in fata unui tir. Nu reuseste si este izbita in plin de mastodont. Doua pasagere dintr-o alta masina au fost ranite
 

acct2MIHAELA MATEESCU: pasager rănit: “Imediat am simtit ca s-au spart geamurile, atata tot! Nu v-a dat prioritate? Da…”

 
Si pasagerii dintr-o masina de teren au crezut ca-si vad ultimele clipe din viata cand au vazut masina sport venind glont spre ei
 
acct3ION TOADER: pasager jeep: “Fata a taiat calea, a lovit-o tirul, din tir a aruncat-o in mmasina cealalta, dupa a aruncat-o in noi”
 
Soferul tirului povesteste ca nu avea viteza mai mult de 50 de kilometri la ora, dar ca n-a mai avut cum s-o evite pe soferita care i-a aparut brusc in fata
 
IULIAN ZAMFIR: șoferul tirului: “O masina, am vazut ca a intrat pe acolo, uitati ce se vede, alea ce sunt in drum. Neatentia, probabil…”
 
In aceeasi situatie a fost si soferul masinii in care se aflau cele doua femei care au fost ranite
 
CĂTĂLIN MARIAN: șofer mașină avariată: “N-am avut timp cand sa evit ca era prea scurt…”
 
acctMIHAI TOMA: șofer: “M-am trezit cu o masina in fata care a ricosat intr-un tir, a lovit-o alta masina, s-a rasucit in mijlocul asfaltului, n-am mai avut timp sa mai franez, era in fata mea”
 
Soferita vinovata de accident, in varsta de 29 de ani, spune ca nu mai retine de ce a facut manevrea riscanta
 
RELI MIHAI: șoferiță: “Nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu! Da nu stiu ce s-a intamplat, probabil, cred ca da, nu stiu…”
 
acct4agent ADELINA TORCICĂ: purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița: “Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cauza si imprejurarile in care s-a produs evenimentul”
 
Politistii au deschis dosar penal pe numele soferitei pentru vatamare corporala din culpa. Din fericire, cele doua pasagere ranite suntin afara pericolului, anunta medicii.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial