18 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! Două maşini de lux, INCENDIATE CU COCKTAILURI MOLOTOV, noaptea trecută, la Târgovişte!

EXCLUSIVITATE! Două maşini de lux, INCENDIATE CU COCKTAILURI MOLOTOV, noaptea trecută, la Târgovişte!

Razbunare incendiara, azi-noapte, intr-un cartier din Targoviste!

Doua masini au fost incendiate cu cocktailuri Molotov, iar pana la sosirea pompierilor interiorul autoturismelor a fost mistuit.

Ambele masini apartin aceluiasi proprietar. Tanarul povesteste ca nu stie cine ii vrea in asa hal raul incat sa-i puna foc intentionat.

Cand a auzit busiturile in toiul noptii s-a trezit brusc din somn, iar cand s-a uitat pe fereastra si-a dat seama ca fusese tinta raufacatorilor

“Stateam in pat si am auzit doua zgomote de geamuri sparte si am iesit afara. Le-am vazut incendiate si am inceput sa strig la pompieri, la lume sa ma ajute sa le sting. Ati fost amenintat ca va vor fi masinile incendiate? Nu”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Laurentiu Dumitrescu.

Parintii proprietarului sunt convinsi ca la mijloc e vorba de mana criminala.

“Aveti casco la masini? Nu, casco nu. Sunt asigurari obligatorii la amandoua. S-au mai intamplat la noi in oras multe incendieri de masini. Pare a fi pus foc intentionat? Da, intentionat. Au fost sparte masinile, geamurile la portiere si aruncate sticle cu benzina”, spune Iulian Dumitrescu.

“Cine sa aiba atata dusmanie sa faca raul asta? E clar ca este pus intentionat? Pai nu se vede?! S-au auzit voci, doua busituri, foc. E clar ca erau doi insi! Cine a putut sa faca treaba asta, nu stiu!”, plangea mama proprietarului.

Pompierii au reusit in cele din urma sa opreasca valvataile sa nu distruga in totalitate masinile

“Detasamentul de pompieri Targoviste a fost anuntat de izbucnirea unui incendiu. Ardeau doua autoturisme, s-a intervenit cu doua linii tip C. Poate fi vorba de o razbunare? Exista si aceasta posibilitate, cercetam si vom stabili ulterior”, ne-a precizat Vasile Paunescu, sef Garda interventie ISU Dambovita.

Politistii si pompierii au sosit la fata locului, iar misiunea anchetatorilor este sa afle cine le-a incendiat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial