mar. oct. 8th, 2024

„În cartierul Priseaca tocmai a fost finalizată o investiție finanțată prin PNRR. Este vorba de grădinița din acest cartier.

Lucrările au început undeva la jumătatea lunii ianuarie, iată că am reușit într-un termen scurt, aș spune eu, să transformăm integral această unitate de învățământ preșcolar.

De asemenea, grădinița a beneficia și de investiții pe zona de dotare, curtea grădiniței a fost refăcută, locul de joacă la fel. Eu cred că acum oferă condiții foarte bune cadrelor didactice și copiilor.

De asemenea, suntem la o grădiniță cu program normal. Intenția noastră este să modificăm acest regim și să o transformăm într-una cu program prelungit.

Sigur, lucru acesta începând cu anul școlar viitor pentru că acum am și extins grădinița, de fapt a fost valorificată o încăpere care nu mai era folosită”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

„Vă felicit pentru această reabilitare a Grădiniței Nr. 11, Grădinița Priseaca. Atunci când ne uităm la un astfel de proiect, la o astfel de dotare sau când vizităm unitățile școlare din municipiul Târgoviște ne dăm seama cât este de important pentru copii, pentru elevii noștri să învețe într-un mediu sigur, într-un mediu atractiv, la standarde europene.

Mulțumesc administrației târgoviștene și administrației județene pentru efortul constant în amenajarea și dotarea unităților de învățământ și asigur faptul că avem în vedere sprijinul în a transforma unele unități în grădinițe cu program prelungit, cum este aceasta de față, să venim astfel în sprijinul părinților, al comunității locale, și prin cadrele didactice calificate, pregătite, dornice să desfășoare activități de calitate cu elevii”, a spus inspectorul școlar general al IŞJ Dâmbovița, Valentin Stancu.