joi. sept. 19th, 2024

Administraţia condusă de Radu Georgescu îşi continuă planurile bune pentru comuna Gura Foii.

Prezent la manifestările dedicate deschiderii noului an şcolar, edilul le-a vorbit celor prezenţi despre investiţiile care se vor materializa în localitate.

În Gura Foii au fost modernizate drumurile, clădirea şcolii a fost modernizată, s-au ridicat noi grădiniţe, se lucrează la reţeaua de apă şi canalizare.

“Le-am vorbit despre planurile administrației locale cu privire la extinderea scolii Scoala Gimnaziala Gura Foii , și despre construirea unei săli de sport moderne, pentru ca în acest moment este singura care le lipsește lângă clădirea nou modernizata , langa Biblioteca Gura Foii cu totul noua, Grădinițele noi, drumuri noi, iluminat inteligent, apa si canalizare in lucru, gaze finantate de guvern, cu alte cuvinte o comună binecuvântată de Dumnezeu să se dezvolte rapid și frumos.

Am rugat părinții sa își rezerve timp pentru comorile lor, pentru ca eu cred ca cea mai mare educație a copilului se dezvoltă în casa în care acestia cresc, am rugat profesorii sa le explice tuturor pe înțelesul lor cu răbdare și bunăvoință, preoții sa se roage pentru sănătatea lor, iar noi ceilalți sa ne ocupam de siguranța lor, de condițiile excelente pe care le vor avea începând din acest an.

Sunt mândru că sunt primarul vostru și ca împreună facem lucruri minunate pentru comuna noastră!”, a spus primarul Radu Georgescu.