24 aprilie 2024
Târgovişte – Weekend teatral de excepție!

Târgovişte – Weekend teatral de excepție!

teatruREGAL TEATRAL LA TÂRGOVIŞTE

Teatrul Municipal Tony Bulandra invită publicul târgoviștean la un weekend teatral de excepție. Astfel,

Vineri, 16 mai, începând cu ora 19:00, în Sala Mare va avea loc incitantul spectacol FURTUNA, de Alexandr N. OSTROVSKI

“Furtuna vine să trezească sufletele omenești și tot ce este viu în oameni, pentru fiecare personaj reprezentând un factor diferit: o prevestire, începutul unei noi vieți, vocea Celui de sus care previne unele evenimente sau pedeapsa pentru păcatele noastre. Un spectacol despre noi,despre speranțele și năzuințele noastre,credința și religie, despre adevăr și minciună, legături false dintre oameni, dragoste și  posesie. “ (Dumitru Acriș,  regizorul spectacolului)

Distribuția: Delia LAZĂR, Antonia IONESCU MICU, Sebastian BĂLĂȘOIU, Cristina DUMITRA, Andrei BRATU, Virgil AIOANEI

Sâmbătă, 17 mai,începând cu ora 19.00, în Sala Mică, va avea loc spectacolul MATRIOȘCA, de Tunger Gucenoglu.          

Aceasta comedie contemporană cu două personaje, interpretate aici de Antonia MICU şi Liviu CHELOIU,  este construită pe tema iubirii și a geloziei, se recomandă singura ca o opțiune perfectă de a petrece la teatru o seară de sâmbătă.

Duminică, 18 mai, începand cu ora 19:00, în Sala Mare, spectacolul MOARTEA ACCIDENTALĂ A UNUI ANARHIST (comedie muzicală rock) de Dario Fo, va încheia în forță acest maraton teatral.

Kemal Başar creează o comedie muzicală ”pur umană” despre maniera ironică şi superficialitatea cu care sunt privite întâmplările grave şi impactul lor asupra omului. ”E un clişeu, dar în viaţa noastră atât de scurtă, politicienii creează probleme iar noi oamenii simpli avem de suferit”.

Distribuţia: Sebastian MARINA, Doru PRESECAN, Cătălin MAREŞ, Adrian ANGHEL, Antonia MICU, Răzvan VICOVEANU, Cosmina LIRCA, Lăcrămioara BRADOSCHI,  Garcia Mario VALDELVIRA

Trupa QUAS: Daniel MOGOŞANU , Nini CÂMPEANU, Leeendert HAGESTEIN, Lucian POPA IOAN


Vă așteptăm cu drag!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial