joi. sept. 19th, 2024

”380.000.000 de Euro, aceasta este suma efectiv atrasă de către administrația locală târgovișteană în ultimii 5 ani, în cadrul investițiilor publice cu finanțare nerambursabilă!

👆Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus.

📈 Potrivit datelor oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, municipiul Târgoviște se află pe PRIMUL LOC 🥇 la nivel național într-un CLASAMENT AL FONDURILOR EUROPENE (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat!

🟢 Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei (!!!), peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța, din care bani efectiv aduși în Târgoviște, 1.890.029.978 lei!

🟢 Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște CAMPION NAȚIONAL, peste Iași, Cluj și celelalte.

📈 Sunt date oficiale care confirmă o muncă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru”, spune Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.