vin. oct. 18th, 2024

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost atacată brutal de fostul soț.

Necazul s-a întâmplat în localitatea Gura Foii. Individul nu ar fi suportat gândul despărțirii, așa că a decis să se răzbune într-un mod agresiv.

Victima le-a spus anchetatorilor că bărbatul ar fi venit cu un cuțit și s-a năpustit asupra sa.

Din fericire, a reușit să scape cu viață, a primit îngrijiri de la echipajul de la ambulanță sosit la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spital.

Agresorul a fost dus la audieri.

‘Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost înjunghiată de fostul soț.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, în localitatea Gura Foii, unde au identificat-o pe femeie, în vârstă de 43 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic cu un obiect ascuțit-tăietor, în zona brațului și coapsei, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, bănuitul a fugit, fiind identificat de către polițiști, la scurt timp, pe raza comunei Gura Foii, și condus la audieri.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, bărbatul de 49 de ani, din Gura Foii, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

În urma prezentării în fața judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele bănuitului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat Poliția Dâmbovița.