30 aprilie 2024
Cristian Daniel STAN: ”Cel mai important proiect, din ultimii 50 de ani al municipiului Târgoviște!”

Cristian Daniel STAN: ”Cel mai important proiect, din ultimii 50 de ani al municipiului Târgoviște!”

‼️ ”Cel mai important proiect de fluidizare a traficului din centrul municipiului Târgoviște, din ultimii 50 de ani, este pe cale să înceapă!

👉 Astfel, în cadrul unei asocieri între Primăria municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, va fi realizată o investiție care vizează atât crearea unei artere rutiere cu totul și cu totul noi, care va lega bulevardul Independenței de bulevardul I.C. Brătianu, cu deschidere și la strada Arsenalului, cât și a unei parcări auto P+1, de 358 de locuri, care va fi foarte utilă pentru întreaga zonă centrală.

✅️ Proiectul va fi realizat pe un teren acum neutilizat, expropriat de către Primăria Târgoviște de la UPET, suprafața pe care se va realiza investiția fiind de peste 20.000 mp.

📌 Cu privire la parcare, aceasta va avea o suprafață de 13.559 mp., 2 accese auto, 10 locuri pentru stații de încărcare auto, locuri destinate persoanelor cu dizabilități, panouri fotovoltaice amplasate pe terasa de peste etajul 1.

📌 Drumul va avea o lungime de 907 mp., cu trotuar pietonal, iar la conexiunea cu strada Arsenalului este prevăzută o intersecție tip giratoriu. Va fi realizată o rețea de iluminat stradal și vor fi create și spații verzi.

📌 Totodată, va fi realizată o rețea de canalizare pentru preluarea apelor pluviale și menajere, dar și o canalizație pentru rețele.

✅️ În ședința Consiliului Local Târgoviște de mâine vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții, de o importanță majoră atât pentru municipiul Târgoviște, cât și pentru județul Dâmbovița!

🤝 Îi mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, pentru sprijinul acordat comunității târgoviștene, parteneriatul dintre administrația locală târgovișteană și cea județeană fiind unul stabil, cu beneficii importante pentru dâmbovițeni!”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial