30 aprilie 2024
Căutări disperate pentru găsirea mamei care şi-a găsit copilaşul mort în piscina casei

Căutări disperate pentru găsirea mamei care şi-a găsit copilaşul mort în piscina casei

Autoritățile s-au mobilizat pentru a o găsi pe mama copilașului care și-a pierdut viața, în această seară, în piscina din curtea locuinței. Femeia a plecat, lăsând telefonul acasă, după ce a realizat că, în ciuda manevrelor disperate de resuscitare, băiețelul în vârstă de aproape 5 ani nu-și revine.

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 18.35. Copilul era acasă, împreună cu mama lui. La un moment dat, femeia a realizat că băiatul este în piscină și a început să țipe. O vecină a sărit în ajutor și a sunat la numărul de urgență. A sosit primul echipaj al Ambulanței, care a început manevrele de resuscitare. Un al doilea echipaj, cu medic, a ajuns, de asemenea, la locuința familiei din Găești. În jurul orei 20.00, mama a plecat de acasă. De atunci, Camelia este de negăsit.

Potrivit șefului poliției Găești, Andrei Alexandru, a precizat, pentru Cronica de Găești, că au fost mobilizați pentru căutări 43 de polițiști, 26 de jandarmi, 12 pompieri și voluntari. Se acționează cu camere cu termoviziune, ATW-uri și autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat un elicopter de la Inspectoratul de Aviație.

Camelia a suferit un șoc emoțional puternic, iar sufletul ei este sfâșit de durere. Familia a fost de acord să-i publicăm fotografia, în speranța că cineva a văzut-o. Vă rugăm frumos, dacă aveți vreo informație despre unde s-ar putea afla în acest moment, sunați de urgență la 112

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial