20 aprilie 2024

Exclusiv! Singurele imagini cu tânărul UCIS pe dealul de la Doiceşti! Primele declaraţii ale martorilor! VIDEO

crim2Lumea drogurilor ramane una a tenebrelor, in care nu exista mila. Sta marturie si finalul infiorator de care a avut parte un traficant de stupefiante din Doicesti.

Barbatul de numai 27 de ani a fost executat noaptea trecuta. Cei care au vrut sa ii dea o lectie i-au facut taieturi pe tot trupul si i-au amputat un picior. La cativa metri distanta, masina victimei a fost vandalizata. Tanarul era monitorizat, iar anchetatorii cred ca omul si-a suparat niste colaboratori.

Victima fusese cercetata anul trecut, intr-un dosar pentru trafic de droguri, iar investigatorii nu exclud ipoteza ca barbatul sa fi fost omorat de indivizi din randul traficantilor.

Varul barbatului a fost cel care a facut descoperirea sinistra si a alertat imediat politistii. Cadavrul a fost gasit la o distanta de 500 de metri de casa.
Vecinii povestesc ca au auzit scandal noaptea trecuta, iar anchetatorii cred ca omul a fost fugarit pana in acea zona. Barbatul avea numeroase taieturi, pe tot corpul si unele parti erau sectionate.
Masina victimei a fost gasita vandalizata – inca un indiciu care sa ii conduca pe anchetatori catre o grupare infractionala. Tanarul de 27 de ani era cercetat in libertate, pentru trafic cu droguri.

Vecinii tanarului povestesc ca tarziu in noapte au auzit un scandal monstru, s-au auzit cateva lovituri, iar apoi, de dimineata, varul sau a fost cel care a dat peste imaginea de groaza. Trupul este sfartecat, undeva pe deal, la aproximativ 500 de metri de casa victimei.

Masina barbatului a fost gasita la 100 m distanta de cadavru, cu geamul spart, usa deschisa si motorul pornit – povesteste varul victimei.

Tanarul locuia in Doicesti cu mama lui, iar femeia spune ca stie nimic despre problemele fiului ei.

La locul crimei, criminalistii au adunat probe si au adus cu ei un caine de urma care sa ajute la gasirea faptasilor. Deocamdata, nu au niciun suspect in acest caz.

Tanarul de 27 de ani era anchetat, inca de la inceputul anului trecut, pentru trafic cu droguri. La acea vreme, politistii gasisera 500 de grame de canabis la el acasa. A fost arestat 29 de zile, dar apoi magistratii sa-l cerceteze in libertate.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial