30 aprilie 2024
Peste 200 de polițiști au acţionat pe străzile din Dâmboviţa, pentru creșterea gradului de siguranță

Peste 200 de polițiști au acţionat pe străzile din Dâmboviţa, pentru creșterea gradului de siguranță

Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii dâmbovițeni

Peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au desfășurat noi acțiuni organizate pentru creșterea gradului de siguranță a comunității și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

Pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și verificarea modului de respectarea a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 1.855 de persoane, verificate 86 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 78 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 316 astfel de autovehicule.

Totodată, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat reglementările privind portul măștii de protecție.

Polițiștii au intervenit la 19 evenimente, dintre care 12 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 17 infracțiuni, din care 10 contra persoanei și 5 contra patrimoniului.

În ceea ce privește acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, pentru nerespectarea regulilor de circulație, în ultimele 24 de ore, polițiștii au reținut 13 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, fiind permanent la datorie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial