16 aprilie 2024

Dâmboviţa – 19 filtre, 14 razii şi controale şi 4 percheziţii! Vezi ce a urmat!

masca1Pe parcursul acestei săptămâni, poliţiştii dâmboviţeni au continuat acțiunile pentru protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului cetățenilor, precum şi pentru un trafic rutier în siguranță. Totodată, au fost desfăşurate activităţi suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat, în perioada 9 – 13 martie a.c.,19 filtre, 14 razii şi controale şi 4 percheziţii.

Peste 200 de poliţişti au acţionat, în cele patru zile, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei civice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

În urma acţiunilor, au fost constatate 13 infracţiuni în flagrant delict. De comiterea acestor fapte sunt bănuite 14 persoane, dintre care 6 au fost reţinute şi arestate preventiv.

Polițiștii au depistat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind sustras şi au pus în aplicare 4 mandate de executare a pedepsei închisorii .

De asemenea, au fost aplicate 581 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 101.900 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 3200 de lei.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 78 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 20 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat în stradă, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 472 de amenzi pentru încălcări ale normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 21 pentru consum de alcool şi 117 pentru exces de viteză.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial