19 mai 2024
O femeie şi un bărbat şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie, după ce maşina lor a fost lovită de o cisternă, în Prahova

O femeie şi un bărbat şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de circulaţie, după ce maşina lor a fost lovită de o cisternă, în Prahova

O femeie şi un bărbat şi-au pierdut viaţa, astăzi, în jurul prânzului, într-un tragic accident de circulaţie, după ce maşina lor a fost lovită de o cisternă, în Prahova.

Nenorocirea a avut loc în apropierea localităţii Buda, pe Drumul Judeţean 101.

La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 52 de ani.

Deocamdată, identitatea pasagerei decedate nu este cunoscută.

La faţa locului s-au mobilizat echipajele de la descarcerare, ambulanţă şi poliţiştii.

O anchetă urmează să lămurească exact împrejurările în care a avut loc nenorocirea.

În jurul orei 11:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția DJ 101i cu drumul ce face legătura între DN1 s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificări, a rezultat faptul că impactul a avut loc între un autovehiculul special destinat transportului de mărfuri periculoase condus de un bărbat de 44 de ani, care circula pe Dn1 către Buda și un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani care circula pe drumul ce face legătura între DN 1 și DJ 101i.

În urma accidentului rutier, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a rezultat decesul șoferului de 52 de ani, care conducea autoturismul, dar și decesul pasagerei acestuia. Șoferul autovehiculului special a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier“, a precizat IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial