2 mai 2024
30 de permise, reţinute în doar câteva ore. Dintre acestea, 11 pentru viteză şi 4 pentru alcool

30 de permise, reţinute în doar câteva ore. Dintre acestea, 11 pentru viteză şi 4 pentru alcool

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Acțivitățile au avut ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc, a faptelor comise cu violență sau pe fondul conducerii sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Astfel, au fost legitimate 325 de persoane, controlate 224 de autovehicule și testați peste 90 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, în această perioadă, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, dintre care 22 au fost sesizate prin SNUAU 112.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 108 sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.255 de lei.

Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au reținut 30 de permise de conducere (11 pentru viteză excesivă și 4 pentru consumul de alcool) și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Polițiștii, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor continua activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial