27 aprilie 2024
An nou, taxă nouă, beneficii noi: ADI Deşeuri Dâmboviţa şi-a dublat cantitatea de cafea.  La cât de greu se munceşte la stat, numai aroma de cafea putea rezolva stresul…

An nou, taxă nouă, beneficii noi: ADI Deşeuri Dâmboviţa şi-a dublat cantitatea de cafea. La cât de greu se munceşte la stat, numai aroma de cafea putea rezolva stresul…

Deși se află în centrul atenției publice pentru noua taxă de salubritate pentru firme, care a stârnit nemulțumiri generale, iată că ADI Management Integrat al Deșeurilor în judeţul Dâmbovița alege pe lista de priorități lucruri mult mai importante, și anume cafeaua.

În timp ce la privat, angajații vin chiar și cu apa de acasă, cei care gestionează deșeurile în județul nostru au făcut o achiziție importantă la început de an, fără de care nici nu se putea colecta vreo taxă.

Cafeaua e la mare căutare, și dacă se poate sa fie și gratuită, cu atât mai bine.

Ce mai contează că depozitul de la Titu este închis și că levigatul se scurge dincolo de bariera de protecție?

Ce mai contează că reciclarea la noi este de toată jena, iar cantitatea de deșeuri recuperate este insesizabilă?

Important e să îți începi dimineața cu o cafea gratuită, că doar nu credeați că taxele chiar merg spre creșterea performanței în domeniul reciclării și al ecologizării.

Remarcăm că, față de anul trecut, când era cerută doar o cantitate de 2kg de cafea pe lună, anul acesta cererea s-a dublat, semn că angajaților le-a crescut foarte mult consumul de cafea pe numărul de ore prestate, sau mai grav, că ar fi putut deveni imuni, și la fel ca în cazul antibioticelor, trebuie să crească doza de cofeină pentru a putea trece printr-o zi infernală de lucru la stat.

articol de Liviu Lazăr,

reporter special targovistenews.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial