2 mai 2024
3 bărbați și o femeie, bătuți cu lopata, la Nucet

3 bărbați și o femeie, bătuți cu lopata, la Nucet

3 bărbați și o femeie au fost bătuți cu lopata, în comuna Nucet.

Agresorii sunt un bărbat, de 30 de ani și o femeie, de 36 de ani, spun anchetatorii.

Cei doi ar fi dat buzna în gospodăria în care se aflau victimele, iar aici a urmat un tărăboi în urma căruia cei patru au ajuns la spital.

”La data de 28 august a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pe numele a două persoane, respectiv un bărbat și o femeie de 30 și 36 de ani, au fost emise mandate de arestare .

Cei doi sunt cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și violență în familie.

Totodată, la data de 27 august a.c., polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, iar, ulterior, cei doi bănuiți au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în noaptea de 26 august a.c., împreună cu mai multe persoane, aceștia ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din Nucet, unde ar fi lovit cu un obiect contondent și o lopată trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 29 și 54 de ani.

În urma conflictului, o persoană a rămas internată la spital, iar alte trei au primit îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru dispunerea măsurilor procedurale stabilite de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial