27 aprilie 2024
N-o să-ți vină să crezi ce întorsătură a luat cazul taximetristului tâlhărit!

N-o să-ți vină să crezi ce întorsătură a luat cazul taximetristului tâlhărit!

Poliţiştii au stabilit adevărul în cazul taximetristului care a reclamat că în seara zilei de 20 iunie a.c., a fost tâlhărit de patru persoane necunoscute

În seara zilei de 20 iunie 2012, în jurul orelor 22:51, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de T.C., de 25 de ani, din localitate, conducătorul unui taximetru, că a fost agresat de patru persoane necunoscute.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, cu ocazia cercetărilor efectuate stabilindu-se că numitul T.C., de 25 de ani, în timp ce transporta 4 persoane, a fost agresat de către aceştia, totodată, cel în cauză declarând că agresorii i-au luat cheia de contact a autoturismului şi suma de aproximativ 200 lei.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi în persoana numiţilor C.M., M.V., S.I. şi C.C., cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, toţi din municipiul Târgovişte, stabilind că în seara respectivă, între aceştia şi numitul T.C., a avut loc o altercaţie generată de achitatea contravalorii cursei.

Referitor la bunurile reclamate ca fiindu-i sustrase, partea vătămată a revenit şi a precizat că în ziua următoare altercaţiei a găsit cheia autoturismului taxi, în imediata vecinătate a locului producerii incidentului, totodată găsind şi suma de bani reclamată ca fiind sustrasă în torpedoul autoturismului, lucru de care nu şi-a amintit în momentul depunerii plângerii.

Partea vătămată nu doreşte să depună plângere pentru infracţiunea de lovire.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial