28 aprilie 2024
209 şoferi din Dâmboviţa, amendaţi pentru că n-au purtat centura de siguranţă!

209 şoferi din Dâmboviţa, amendaţi pentru că n-au purtat centura de siguranţă!

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au aplicat 209 sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care nu folosesc centura de siguranţă

Poliţiştii rutieri au organizat la nivelul judeţului Dâmboviţa, o acţiune de monitorizare a conducătorilor auto care nu utilizează centura de siguranţă, dispunând măsuri pentru determinarea, responsabilizarea şi sancţionarea tuturor persoanelor identificate într-o astfel de situaţie care contravine prevederilor legale.

Cu ocazia acţiunii desfăşurate, poliţiştii rutieri dâmboviţeni au aplicat 209 sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor însumând 14.630 lei.

Pentru a reduce riscul de producere a unui accident, polițiştii rutieri dâmboviţeni recomandă: • Înainte de a pleca la drum, verificați întotdeauna starea tehnică a autovehiculului!

• Adaptați permanent viteza la condițiile de drum, trafic și meteo! • Depășirea limitelor legale de viteză, neadaptarea vitezei la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Pentru un trafic rutier mai sigur vă recomandăm să respectați limitele legale de viteză! • Evitați să consumați alcool atunci când știți că veți urca la volan! • Înainte de a pleca la drum, puneți-vă centura de siguranță

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial