28 aprilie 2024
Controale la miezul nopții, pe șoselele din județ

Controale la miezul nopții, pe șoselele din județ

Bănuiți de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cercetați de polițiști

La data de 31 august a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au oprit pentru control, pe bd. Trandafirilor  din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din Moțăieni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cercetați de polițiști.

Tot în cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au depistat un tânăr de 23 de ani, din Iedera, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Cpt. Pantea Ion, deși s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial