21 mai 2024
Complexul de nataţie şi agrement de la Târgovişte va crea 100 de noi locuri de muncă!

Complexul de nataţie şi agrement de la Târgovişte va crea 100 de noi locuri de muncă!

“Bugetul pe 2014 al Municipiului Târgovişte este bazat pe dezvoltare şi pe investiţii. Ne dezvoltăm, ne extindem, mergem înainte.

Vă promit că în această vară Complexul de nataţie va fi gata. Toţi cei care vor veni aici vor găsi o oază de relaxare, o oază de sănătate, într-un cadru European.

E o investiţie care se cifrează la 14 milioane de euro, va fi cea mai modernă bază de nataţie şi de agrement din România.

Se întinde pe şase hectare, pe locul fostei baze de agrement Crizantema.

Va avea cele mai multe dependinţe – un bazin de înot acoperit, pentru a putea găzdui până la campionate europene de nataţie.

Este o construcţie cu o arhitectură spectaculoasă, va avea două terenuri de fotbal, trei terenuri de tenis, unul de baschet, unul de volei. Toate cu nocturnă.

Vor fi terase, cafenele, ceainării şi un aqua-land, o bijuterie! Vom avea 250 de locuri de parcare. Preţurile vor fi accesibile, cu mult sub piaţa privată.

Vor fi instructori, vor fi organizate petreceri, un loc unde se va putea sta de dimineaţa până noaptea.

Practic, este copilul meu, eu l-am gândit, eu l-am făcut.

Ăsta e cel mai important lucru pentru un primar – să lase în urmă nişte relizări care să-i poarte amprenta.

Să reparăm o stradă, să amenajăm un părculeţ, să punem pavele, orice poate să facă, însă să faci investiţii majore – este un lucru de care sunt mândru.

Aici vom avea locuri de muncă. În primă fază, 100 de târgovişteni vor fi angajaţi în cadrul complexului”, a declarat primarul Gabriel Boriga, prezent la emisiunea Faţă în faţă, moderată de Anda Ştefan, la Columna Tv.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial