25 aprilie 2024
EXCLUSIV! Pe surse – comisarul şef Sorin Păun a fost demis din funcţia de adjunct al inspectorului şef al Poliţiei Dâmboviţa!

EXCLUSIV! Pe surse – comisarul şef Sorin Păun a fost demis din funcţia de adjunct al inspectorului şef al Poliţiei Dâmboviţa!

Comisarul şef Sorin Păun a fost demis din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa! Surse din cadrul IPJ Dâmboviţa spun că Sorin Păun a rămas fără funcţie în urma verificărilor efectuate de corpul de control al şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul de poliţie Liviu Popa. IPJ Dâmboviţa nu a confirmat încă informaţia, inspectorul şef Vasile Tache susţine că încă nu a primit oficial un document în acest sens, dar nici nu a infirmat ştirea. Cât timp a ocupat funcţia de adjunct al IPJ Dâmboviţa, pe numele comisarului şef Sorin Păun au fost depuse mai multe plângeri penale, iar acesta a făcut obiectul mai multor verificări din partea conducerii IGPR. Ultimul control a vizat plângerea penală pe care a depus-o târgovişteanul Tiberiu Rădulescu, la începutul acestui an, după ce Sorin Păun l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi ameninţat cu pistolul, chiar în centrul oraşului Găeşti. Şock.ro vă întreabă – Cine credeţi că ar merita să ocupe funcţia de adjunct al IPJ Dâmboviţa?

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial