24 aprilie 2024
IAR VINE CU DOVEZI! Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa NU a făcut achiziţii aiurea!

IAR VINE CU DOVEZI! Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa NU a făcut achiziţii aiurea!

DECLARAȚIE DE PRESĂ

Din nou interese meschine, politico – financiare, au făcut ca în mediul public dâmbovițean să apară o calomnie la adresa Companiei de Apă.

Mașinile au fost achizionate din bugetul pe 2013, propus de către fosta conducere, ca alternativă la mașinile vechi, care consumau prea mulți bani cu reparațiile și carburantul. Menționăm că 5 mașini vechi, în acest moment, sunt nefuncționale.

Toyota a fost achiziționată conform Studiului de Fezabilitate, prin atragerea de fonduri europene, în vederea autorizării unui autolaborator pentru depistarea pierderilor de apă din toate zonele județului Dâmbovița. Această mașină a fost bugetată din anul 2009, prin contractul de finanțare europeană pentru Proiectul ,, Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată in jud. Dâmbovița”, lucru care onorează CATD.

Vă prezentăm un tabel cu situația care a stat la baza propunerii vechii conduceri, putând observa astfel costurile de întreținere și reparații ale acestor automobile.

Deasemenea subliniez că NU EXISTĂ nicio legătură între prețul apei și costul de achiziție al automobilelor. Acestea au fost achiziționate în LEASING pe 5 ani. Consumurile specifice de carburant ale acestor mașini este la jumătate față de mașinile casate care consumau benzină.

Toate aceste lucruri, atacurile, sunt de fapt rezultatul unor interese politico – financiare transpartinice.

De aceea, ne angajăm, ca la fiecare apariție ce strică imaginea companiei, să venim în fața dvs, și să prezentăm situația reală pentru corecta informare a opiniei publice.

Președintele Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița

Ec. Ion Ponorică

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial