5 mai 2024
Odobeşti – Bărbatul ăsta a încurcat volanul… cu barul! Vezi cât era de beat şi s-a apucat de şofat!

Odobeşti – Bărbatul ăsta a încurcat volanul… cu barul! Vezi cât era de beat şi s-a apucat de şofat!

Un bărbat a fost depistat la volanul autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 05 februarie 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Titu au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul condus de numitul R.D., de 46 de ani, din comuna Odobeşti.

S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării de monstre biologice.

Faţă de acesta, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute de art. 336 alin. 1 din Codul Penal, respectiv „ conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” .

Opt bărbaţi sunt cercetaţi pentru sustragerea de conducte metalice dezafectate

Ieri, 06 februarie 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gura-Ocniţei au surprins în flagrant cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 41 de ani, din localitate, în timp ce încercau să sustragă o conductă metalică dezafectată de pe un teren situat între localităţile Săcuieni şi Gura-Ocniţei.

Totodată, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Măneşti au depistat trei bărbaţi în timp ce sustrăgeau o ţeavă metalică dezafectată.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia au decopertat o porţiune de sol în zona localităţii Drăgăeşti-Pământeni în vederea sustragerii de conducte metalice.

Faţă de cele opt persoane se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial