19 aprilie 2024
TRAGEDIE în centrul comunei Voineşti! Un bărbat de 44 de ani a fost găsit FĂRĂ SUFLARE, prăbuşit la peste 15 metri, în fântână!

TRAGEDIE în centrul comunei Voineşti! Un bărbat de 44 de ani a fost găsit FĂRĂ SUFLARE, prăbuşit la peste 15 metri, în fântână!

Viata s-a sfarist dramatic, aseara, pentru un barbat de 44 de ani, din comuna Voinesti. Omul si-a gasit sfarsitul inecat in fantana.

A alunecat din cauza ghetii si asa a cazut in put, povestesc cei apropiati lui.

Abia peste cateva ore, cand au vazut ca nu mai soseste acasa, rudele s-au dus sa-l caute pe om.

Si-au aruncat privirea in fanatana si au vazut una dintre galetile cu care plecase sa ia apa si si-au dat seama de nenorocire.

Au sunat insa la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii, ambulanta si politia…

“Este inauntru cu capul in jos. Este cu capul in jos, eu i-am vazut decat picioarele”, ne-a declarat pompierul care a coborat dupa victima in fantana.

“E stop cardio-respirator, e hipotermic. Nici un semn vital? Nu, traumatism cranian…”, ne-a precizat si asistentul medical de la Ambulanta Voinesti, care a incercat minute-n sir sa-l resusciteze pe barbat.

“A alunecat, a alunecat. Din cauza la gheata, a alunecat”, ne-a povestit Constantin Iugulescu, tatal victimei.

Un vecin care a trecut pe acolo a observat una dintre galeti in fantana si a sunat intr-un final la numarul de urgenta.

“Am mai chemat un vecin, cu o lanterna si cu o sfoara am dat drumul, ca e adanc putul, are 15 metri, am sesizat ca era galeata cu care el a venit la apa, o galeata rosie se vede pe luciul apei”, ne-a spus Valentin Onea.

Barbatul nu era casatorit si nu avea copii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial