29 martie 2024
SE ŢINE DE PROMISIUNE! Liderul PSD Târgovişte, Cristi Stan, îţi spune ce au decis aleşii în Consiliul local!

SE ŢINE DE PROMISIUNE! Liderul PSD Târgovişte, Cristi Stan, îţi spune ce au decis aleşii în Consiliul local!

“ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA LA UN “CLICK” DISTANTA

Potrivit principiului transparentei decizionale in administratia publica, in calitate de consilier local, voi continua activitatea de informare a targovistenilor cu privire la hotararile luate de Consiliul Local Targoviste cu impact semnificativ pentru comunitatea locala.

Ieri, 17.10.2013, a avut loc o sedinta extraordinara a consiliului local, in cadrul careia au fost dezbatute si aprobate o serie de proiecte de hotarare deosebit de interesante.

a). Astfel, a fost aprobat Programul manifestărilor prilejuite de Festivalul Naţional „Crizantema de Aur”, ediţia XLVI – a.

Festivalul va debuta in aceasta seara incepand cu orele 19.00, prin concursul de interpretare, iar incepand cu orele 21.00 vor sustine recitaluri: Gheorghe Leordean (castigatorul trofeului anul trecut), Vlad Mirită, Florin Georgescu, Matilda Pascal – Cojocărita.

Sambata, 19.10.2013, continua concursul de interpretare, iar incepand cu orele 21.00 vor fi sustinute cateva recitaluri:

– Pilar Diaz Romero (Spania) – recital flamenco;

– Grupo Fados Para Sempre Coimbra (Portugalia) – recital fado;

– Natalia Tudosie (R. Moldova) – recital romantă rusească;

– Marco Finotto (Italia) – recital canzonete;

– Szőllősi Emese (Ungaria) – recital romantă ungurească;

Duminica, incepand cu orele 19.00, avem GALA LAUREATILOR, iar incepand cu orele 21.00, Spectacolul-colaj de şansonete “Paris, Mon Amour” al Teatrului National de Operetă “Ion Dacian”.

b). Un alt proiect de hotarare dezbatut si aprobat a vizat aprobarea procedurilor pentru achiziţionarea unor centrale termice individuale pentru unele unități scolare, după cum urmează:

a)imobilul situat în strada I.E. Florescu, nr. 8 (Școala nr. 12)

b)clădirea A situată în Bdul. Unirii 18-20, Micro VI (Universitatea Valahia)

c)clădirea B1, situată în Bdul. Unirii 18-20, Micro VI (Universitatea Valahia)

d)clădirea B2, situată în Bdul. Unirii 18-20, Micro VI (Universitatea Valahia)

c). Totodata, a fost aprobata si o rectificare bugetara prin care s-au asigurat fondurile necesare achitarii drepturilor salariale pentru Directia de Asistenta Sociala, Directia Gradina Zoologica, Clubul Sportiv Municipal, Directia de Salubritate.

Va multumesc pentru interesul aratat si astept opiniile si sugestiile dumneavoastra!”, scrie liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan, pe pagina sa de facebook.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial