18 aprilie 2024
Găeşti – Ce-o fi fost în capul lui? A băut şi s-a urcat la volan!

Găeşti – Ce-o fi fost în capul lui? A băut şi s-a urcat la volan!

Un tânăr găeştean a fost depistat la volanul autoturismului deşi nu poseda permis de conducere. Totodată, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cursul nopţii de 31ianuarie/ 01 februarie 2014, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Găeşti au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul condus de numitul D.M., de 26 de ani, din localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta prezentând o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de tânăr, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. şi ped. de art. 86 alin 1 şi art. 87 alin 1 din OUG 195/2002.

Poliţiştii dâmboviţeni au depistat două persoane care se sustrăgeau executării unor pedepse privative de libertate

Ieri, 31 ianuarie 2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti – Formaţiunea Investigaţii Criminale l-au depistat pe numitul M.P., de 39 de ani, din comuna Corbii Mari, pe numele căruia Judecătoria Costeşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Mătăsaru au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitate, faţă de care Tribunalul Dâmboviţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani şi 6 luni pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de Legea 241/2005 privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial