4 mai 2024
Peste 290 de polițiști dâmbovițeni, mobilizați în stradă! Vezi ce misiune au

Peste 290 de polițiști dâmbovițeni, mobilizați în stradă! Vezi ce misiune au

Având în vedere manifestările publice circumscrise activităţilor ocazionate de Sărbătorile „ Botezului Domnului” şi „ Sfântului Ioan Botezătorul”, precum şi de Sărbătoarea Crăciunului pe rit vechi, poliţiştii dâmboviţeni vor fi prezenţi la datorie, acţionând pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă civică

În perioada 06-08 ianuarie a.c.,peste 290 de poliţişti dâmboviţeni vor avea o prezenţă activă, desfăşurând activităţi specifice, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru ca manifestările ocazionate de aceste sărbători să se desfăşoare în linişte şi fără evenimente deosebite.

În colaborare cu efective de jandarmi, peste 170 de poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii publice şi a faptelor de cerşetorie, vagabondaj sau prostituţie-proxenetism.

Poliţiştii din cadrul structurilor de Investigaţii Criminale vor intensifica activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă.

Peste 60 de efective de poliţie rutieră vor lua măsuri atât pentru asigurarea unui trafic rutier fluent şi evitarea unor blocaje cât şi pentru depistarea tuturor participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Totodată, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi vor intensifica activităţile de patrulare, atât in staţiile CFR, cât şi în trenurile în care se inregistrează un număr mare de călători, pentru a preîntâmpina orice eveniment negativ.

Pentru asigurarea ordinii publice şi protejarea participanţilor la manifestările religioase prilejuite de aceste sărbători, poliţiştii dâmboviţeni vor fi aproape de cetăţeni, îndeosebi în zona lăcaşurilor de cult, unde se aşteaptă un aflux important de persoane şi vehicule.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial