3 mai 2024
DRUMUL MORŢII: Imagini sângeroase, noaptea trecută, la Picior de Munte. Maşină spulberată de cisternă

DRUMUL MORŢII: Imagini sângeroase, noaptea trecută, la Picior de Munte. Maşină spulberată de cisternă

Accident mortal pe DN 72, in localitatea Picior de Munte.

Intr-o curba periculoasa, un sofer, in varsta de 65 de ani, a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit de o cisterna.

In autovehicul se aflau 4 persoane – 2 copii, de 7 si 14 ani, si 2 adulti. Cei din urma au ramas incarcerati, iar copiii au suferit rani usoare.

plt. adj. MARIN ŞERBAN – ISU Dâmboviţa: “S-a actionat pentru scoaterea unei persoane de sex masculin din partea fata a Matizului si a trei persoane neincarcerate in partea spate si lateral dreapta”

ag. ADELINA TORCICĂ – purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Un conducator auto in varsta de 65 de ani a pierdut controlul asupra directiei de deplasare intrand in coliziune frontala cu o autocisterna ce se deplasa pe sens opus.”

In urma impactului, soferul autoturismului a suferit un stop cardio respirator, iar medicii s-au chinuit minute bune sa-l aduca in simtiri. El a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, unde si-a dat ultima suflare.

Celelalte victime au ajuns si ele in atentia medicilor, si cel mai probabil vor ramane internate cateva zile, pentru ingrijiri.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial