7 mai 2024
Video dramatic, la Lunguleţu! Rudele bărbatului dispărut pe Râul Dâmboviţa sunt în stare de şoc!

Video dramatic, la Lunguleţu! Rudele bărbatului dispărut pe Râul Dâmboviţa sunt în stare de şoc!

“Stati departe de apele inghetate in aceste zile”, ne avertizeaza autoritatile. Din cauza temperaturilor ridicate, stratul de gheata se topeste, iar apele devin adevarate capcane.

La Lunguletu, de pilda, un barbat de 45 de ani, tatal a doi copii, a disparut de 24 de ore. A plecat la raul de la marginea satului sa aduca apa, pentru animale, si nu s-a mai intors.

Apropiatii sunt convinsi ca a cazut in apa si a ramas sub sloiurile de gheata. Pompierii si scafandrii nu l-au gasit, pana acum, iar misiunea salvatorilor este una dificila. Gheata masoara la margine undeva la 20-25 de centimetri, asa ca pompierilor le este destul de greu sa-l caute pe barbatul disparut.

“Gheata ne ingreuneaza, uitati, sunt sloiuri de gheata. Se pot rupe sub greutatea noastra”, a declarat unul dintre pompieri.

Sotia disparutului povesteste ca omul adusese acasa o galeata cu apa din Dambovita, dar s-a intors sa mai umple una. De atunci, nimeni nu l-a mai vazut.

“Am vazut toporasul cu care mi-a spus un vecin ca sparsese din gheata, si nu ne-am ingrijorat. Dupa aceea am inceput sa sunam la un prieten, sa-l cautam pe unde mai mergea…”, povesteste Aurica Radu, sotia barbatului disparut.

“Banuim ca a venit sa ia apa si a scapat pe garla”, e de parere si Ioana Petrescu, matusa acestuia.

Scafandrii si pompierii au pornit in cautarea lui, dar sunt putine sanse sa-l mai gaseasca in viata.

“Se efectueaza cautari in zona raului Dambovita pentru gasirea barbatului”, a declarat Adelina Torcica, purtator de cuvant al IPJ Dambovita.

Nici primarul comunei Lunguletu, Ion Vlad, nu este mai optimist: “Gheata e de 20 de centimetri, daca scapa cineva sub ea nu mai are sanse sa iasa”.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial