29 martie 2024
NENOROCIRE pe Valea Dâmboviţei, la Tătărani: Un militar şi-a pus capăt zilelor: “Am avut câteva zile de coşmar şi în mine se dădea o luptă grea pe care nu am vrut să o arăt”

NENOROCIRE pe Valea Dâmboviţei, la Tătărani: Un militar şi-a pus capăt zilelor: “Am avut câteva zile de coşmar şi în mine se dădea o luptă grea pe care nu am vrut să o arăt”

Tragedie, in aceasta dimineata, in Tatarani. Un tanar, de 27 de ani, militar in Targoviste, si-a luat viata in gospodaria parintilor sai.

Se pare ca era dezamagit crunt ca apropiatii lui nu sunt de acord cu relatia pe care o avea cu o adolescenta sarmana, aflata in plasament la un asistent maternal.

“Am avut cateva zile de cosmar si in mine se dadea o lupta grea pe care nu am vrut sa o arat” – sunt ultimele randuri asternute pe hartie de tanarul militar inainte de a-si pune capat zilelor…

“E cea mai grea durere de pe fata pamantului, care nu se poate explica… E ceva greu, de nedescris, ca sa-ti ingropi copilul…”, plangea Maria Nica.

Rudele si prietenii militarului sunt in stare de soc. Stiau ca este framantat de discutiile din familie cu privire la fata sarmana pe care o iubea, dar nimeni nu se gandea ca se va ajunge aici.

“Pentru o fata, am inteles. Nu au fost de acord parintii lui cu chestia asta… Ea e luata in plasament”, ne-a povestit Alexandru Stancu.

Apropiatii militarului isi amintesc ca in ultimele zile, s-a comportat neobisnuit. A venit si i-a sarutat, ca de ramas bun, pe bunici si pe matusi, dar nimeni nu a inteles atunci gestul de adio…

“Ca niciodata, sa ma ia sa ma pupe, mi-a sarutat mana, iti multumesc de cate ori m-ai servit, nu ma mai pupa, ma, ca ma albesti… Chiar am ras. L-am pupat si eu si a plecat”, isi amintea Aurica Preda, matusa militarului.

“E o mare tragedie, un copil extraordinar, un copil foarte bun, parinti foarte buni…”, marturisea o vecina.

“Politistii efectueaza verificari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor”, ne-a precizat agentul Adelina Torcica, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Mama militarului abia plecase in urma cu doua zile in Franta, la munca. Acum este asteptata acasa de urgenta, pentru a-si inmormanta baiatul…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial